keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Aurinkoist


 Käytti me eilenki hiuka haistelemas, kummost aurinkoises metäreunas kaunil päiväl o. Leevi tykkäs vissi aika taval ja oli siin semmost jännäki vähän ku vastan tuli semmone metrin korkkia taik melkke tai hiuka al, koirampenikka ja siin fundeeratti, et mitä tommosen kans tekis. No lopultas sit kumminki meinatti, et ei viitti kaveri iham pentuna peljättä ja lähretti ettempäi. Näi oli päivä hyvä tyäkin tehty. Niin ku oli juttu, ni ulkon oli oikke mukava ja kottim päi lähtemisest tuliki hiukan kina. Ku Leevi o ollus semmonen tupaleijona, ni kylmäl aikka pakka peljättämä, et jos se  vaik kylmetty taik jotta semmost ja sit tule turha suru, kun täyty mennä lääkärilt ostamam pillerei. Leevi ei tommost ossa surra ja se olis vaa mennyp pois päin kotto. Siin sit hiuka neuvoteltti jakyl se lopultas sit sopis molemmil, et kottim päi mennä.


7 kommenttia:

 1. Minäpä vinkkaan Leevi: eteenpäin vaan ja jos tulee kylmä, niin ilmoitetaan se äänekkäästi ihmiselle ja se ottaa kyllä lämpimään syliinsä ja kantaa kotia! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leevi luval Leevi Ukko: Juu kyl ajatust olis, et kaveri sais näteil päivil olla hiuka enemä ulko, mut täsä oli niit kylmi ja sillo oltti valla sisäl. Sillo oli kaikem pikasempi reissu ulko semmoset 15 sekuntti, kun kaveri älläs ja älläs, et ulos täyty päästä. Nyt olla varovaissi, et ei tul mitta härmi.

   Poista
 2. Ootpas sä reipas ulkoilija, vaikka on tuollaista kylmää tavaraa maassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leevi käski tähä sann, et kyl tommoem pehmiä soffaki joskus iha mukava ja paremaks tule kun käy hiuka lumem pääl kävelemäs.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Leevi sanos, et joo kato meil olla aika reippai ainaki joskus.

   Poista
 4. Olipa teillä kaunis ulkoilusää! :)

  VastaaPoista