perjantai 20. marraskuuta 2015

Leevin ukko: 


Olttin tosa ehtopäiväl hiuka lenkil Leevin kans. Siin oliki sit hiuka semmost uutta meininkki, ku vastan tuli monta koira. Ensiks tuli semmone oikke mukavan tapane kultane noutaja, minkä nimi on Kelly. Se o mun oikke hyvä kaveri.

Tämä neiti olis vissi hiukan kiinnostunu oleman tuttava, mut Leevi katteli valla jonkkus muhal päi. No sit vähä ajam pääst porukkkan tuli semmonem pikkune villakoira ja seki olis tykänny vissi hiuka leikki. Leevi katteli vaan kaikes rauhas. Ei ainaka viäl ruvennu mittä isommin touhuma. Se o viisast kyl, ku niist viaraist ei in oikken tiärä. Nii ja sit oli semmone aika nuar poikapualinen kultane noutaja, ku yritti tosa kerra aikasemminki leikki mut Leevi istuskeli vaa siin mun jaöa viäres ja oli hiuka niinku olis jännittäny. Ei tommosest mittä vaiva jääny. Ainaki Leevi sai unempääst kiine.


Puheltti siinhiuka ennen ku uni tuli, siit ulkon käymisest ja Leevi sanos, et iha mukava porukka ne vissi o, mut olis vissim parempi olla hiuka varovaine ennen ku ruppe oikken tuttavaks. Nii ja viittiks kattot tota kassi ku siäl o jottan ku häiritte nukkumist, ku se pauína kylkke.. Silittä vois kans ja vaik hiuka krapsitta ja hiaroskella. Ei semmost koska liikka ol. Tuli senttä siin aamupualen aika taval hypätyks se yhre roikuttimem peräs, eik vaa.

No juu, mää sit hiuka reerasi sitä kassi, silittelin, karapsutteli ja hiaroskeli ja Leevi oli oikken tytyväise olone. 

6 kommenttia:

 1. Sullahan on kivan näkösiä kavereita. Mut tiedätkö et ne on Koiria :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyl siit juttu oli. Ei noist kumminka mittä hautta ollu.Eikä ne kumminkan puuhum peräs tul.

   Poista
 2. Leeviiiii! Tiiätkö, meidän kissojen pitäs muka inhota noita koiruuksia, mut mun mielestä ne ainaki on tosi kivoja.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mut ei haitta. Oleks muuten kuullus sitä juttu ku hiiriäiti kerra nolas yhren kissa. No siin kävi sil taval, et se hiiriäiti oli se herku... nii mää meina söpö mukulas kans jottan touhumas kun talon kissa tuli kattoma, mikä krapise. Juur ku sem piti napata se hiirimuari, päästi saalis julma hauku ja kiltti kisu peljästys ja juaksi karkku. Se jälkke se muari leuhkis mukulalles, et huamaks nyk kuin tärkkiä o osata viarai kiäli. Juu ja kyl nämä ovakki iha luattoporukka. Ei mittä harmi.

   Poista
 3. Leevi on leppoisa poika kun isotkaan koirat ei hätkäytä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leevi tykkä, et niitte koiratten kans o ihan turha sen kummemmi mittä riahuma ruveta. Katella ensiks ja jos se o siivo voira sit vähä seurustellakki.

   Poista