torstai 17. joulukuuta 2015

Leevi Ukko:

Tehti eile Leevin kans hiukan tämmöst joulutairet. En viittik kerttos siit kuumone hitsi oli ton pipon kans, mut kyl se lopulta onnistus. Oli semmost hiukan turha aikka ja tämmöst siit tuli. Leevi o joskus hiuka sen näköne, et harmitta ku ulko sata vettä eikä mennä ulos. Kukka ei ymmärrä, et kissa menis vaik yksi, mut koiravarppat, ne vaa höpöttä et pikkunen kisu voi tullak kippiäks ja kaikki tommost. Leevi sanos, et jos iha oikke menis nin tusa oves olis semmone luukku, mist kissa pääsis kulkema.

Juteltti sit Leevin kans täst assiast semmot vähän totisemmi, niinku mep pruukata ja Leevi tuumas, et muuten kelppais näinki mut sit vois niit heilutusjutui harrasta enemä, et ei jäis tota turha voima niim paljo. Sit se käänsi kylkke ja sanos, et voi olla, et pikapualin taas haistella vähän tota uutta juttu. Siit kerrota huka myöhemin ku olla ensiks se oikken tutkittu. 

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Leevin Ukko Leevin luvalla: Tattis vaa oikkem paljo ja kaikelaist mukava sul kans. Leevi kävi taas eilä ulko vähä niinku ilman kamppei, muta onneks tosa portil päästi sopimukse, et ei mennäk kauemmaks. Puheltti siit jutust häne kansas vähä vakavemmas miäles ja Leevi tuumas, et olis kyl iha mukava joskus mennä ilma vahti kattelema mailma, mut nyp passais heiluttas sitä kala näköst hiuka, et sais täs lihakset liikkel.

      Poista
  2. Ihanat kortit! :D Ihanaa Joulua ja uutta vuotta teillekin!

    VastaaPoista