perjantai 18. joulukuuta 2015

Leevi luval Leevi ukko:

Leevi meinas eile hiukan taas lähte mailmal ilma noit tärkkiöi kamppei. Kaik meni kumminki iha mukavasten, kun kolli unhottus katteleman toho misä ain kuulu jotta merkilist krapina. Kyl sii sit meinas viäläkim peräsimenom paikka tullak ku Leevi hiuka oli semmost miält, et hän sen ku mene vaa. Sain kumminki hännäst kiine ja katil tuli vissi miäle, et nys se Ukko hiuka silttä. Nii, et ei siit hännäst mittä vettät tarvinnu. Meil o semmone  tapa, et ku sohval istuta, ni Leevi kuljeskele siin viäres erestakasi häntä korkkial ja tule sit silitellyks, ku siit käre alt kulke. Siin saa ain häntäki sit oma osas. No ei siin  mittä sit, kyl siin hiuka silitelttinki ja Leevi oli vissi lopultas ihan tyytyväinen ku varppat lakkas palentumast.

Jutelttin tst hommast Leevin kans oikken totisel meininkil ja mää koiti selittä, et yksinäisel kissal o niin monelaist vaara tual suures mailmas, et ei sinne yksin kannata mennä. Ja Leevi tuumas, olkko nii ja tual lämpöpatterim pääl olis vissi iha mukava huilaskella. Ja meni heti pruuvama. Siin o semmonem passeli lämim paikka kissal sillon ku lämmin olis mukava.

4 kommenttia:

  1. Voi Leevi, nyt lopetat sen karkailuyrittelyn!

    VastaaPoista
  2. No juu, ei mun nii mhenkkäs kovin kauas pitäny mennäkkä semmoses kelis. Olisi vaa hiuka jonku oravan taik talitintin kans harjotellu. Hyvä oli ku Ukko otti kiine. Se vei sisäl ja höpötti josta vilust ja siit, et kissa vois kippiäks tulla ulko. Ja kyl sit paijatti ja lässyetti vähä nii, et siit täytys mennä vähäks aikka nukkuma. Muute olis jäänyp pia syäämät.

    VastaaPoista
  3. Leevi käski pyytämä antteks, ku ei tähä ol mittä vastattu. Leevi tuumas et se on toi kissaluanto semmone, et ain täyty yrittäk ku hiukanki silt näyttä ja hyvin täsäkin kävi... inaki jonki miälest

    VastaaPoista