torstai 7. tammikuuta 2016

Leevi luval Leevi Ukko:

 Leevi piti mul hiukan kissaruakkimiskurssi tänäpäaamuste. Herra oli aika hyvi nukkunun tapane siin ku herätti ja oli oikken toimessas ku mää koiti vaattei laittap pääl. Leevil o semmone aamuleikki, et se kiaha jalois ja sukakki o viissampi laitta jalkka istuvalttas, Muute jala alla o ainakin kati häntä ja se peljättä se verra, et meina mennät toi tasapaino. Ole mää joskus funndeerannu, et mahtak se iha vaa leikiläs meinata, et kummone mötkäys mahtais tulla jos toi ukko sattuis kaatuma. Nii juu, piti siit ruakajutust kertoma. Tähä saakka o herra sentä yrittäny näyttäs silt, et olis syävinäs, vaik ei mittäs suasikkiruakka oliska. No sattus kätte joku kanalihapussi ja psiti sen herran kuppi. Tämä fiini haisti aika kaukka ja meni sihen  tualil, misä mää pruukka juara aamukaffe ja lukkes sanomalehte. Istus siin ja tapitti silmät juur seljälläs ja niihi oli kirjotettu, et et sunka sää luule, et kissan kuppi saa laitta iha mitä vaa. Meinasi nosta kolli lattial, mut se piti kaikil kynsilläs kiines siit tualist ja selväks tuli, et sihe ei istumam pääs ennen kun kupis o jottan kelvollist. Onneks sit löytys semmonekim pussi, mist kelpas syäräkki. Se verra viäl miältä osotetti et iha hiljaksillas mentti aamupäivä unil eikä nyk kelvannu mikkä vakava keskustelu ja silitys. Kui mahta ehtopäiväl mennät tämäki juttu.

6 kommenttia:

 1. Hihi, olitkos Leevi saanu liian monta kertaa samaa sapuskaa peräkkäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leevi luval Leevi Ukko: En huamannuk katto, et mitä siim pussis oli. Mut ensmäisen kerra mää semmosem pussi meil näi.No juttu o nykysu iha hoiros ja Lee vi seurustele taas.

   Poista
 2. No eihän sitä tarkka kissa ihan mitä tahansa syö. Hyvä että henkilökunnalla on valinnan varaa kaapissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leevi luval Leevi Ukko: No juu, se olln kyl täsä huamattu, et aika tarkka homa se syämine joskus o. Ja on se tiätyste niinki, et ei ain kaik maistu. Tämä oli kumminki nii erkoist touhu, et oli piäm pakko kertto.

   Poista
 3. Tarkkaa on. :D Jos kyseessä oli uudenlainen ruoka, saattaa maistua paremmin kun sekoittaa tutun ruuan joukkoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä herra kyl tiätä, et mikä maistu. Turha o juksata.

   Poista