perjantai 1. tammikuuta 2016

Leevi luval Leevi Ukko:

Leevi ihmetteli hiuka eilä ehtol, et mitä merkilist tual ulko ny oikke hommatan kum paukku ja viheltä nii et tarttis molemak korvat saara yhtaikka tonnep peito al, et sais oikke nukutuks. Ja kyl se tiätystenki aika  raskast onki kahre ja kolmen tunni väleil käänttäk kylkke. Hiuka mes siin Akan kans jännitetti, et kui mahta sit ruvetak käymän kum paukkuminen alka. Mut tais tost jutu alust jo hiuka selväks tulla, et kui meni. Leevil o iha leijona luanto ainakin tämmösis jutuis. Ei se mittä semmost pelkkö mikä ei ihan kiinet tul. Semmost Lee vi sit viäl sanos, et Hyvä uutta vuatta sit sit kaikil vaa.  

6 kommenttia:

 1. Leevi on reipas poika!
  Oikein hyvää uutta vuotta myös teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leevi luval Leevi Ukko: Juu, Leevi o oikke reipas poika ainaki sillon ku ruakakaappi aukastan taik tarttis lähte liikkel josta misä sattu istuma. Välil on kissa häntä taik käpälä jala al ja sit ku luule, et nys se o jossa hiukan kauemal, ni se onkim poikittaisi jalois. Nii, et semmone reipas tämä meijän kolli o.Eikä se kyl oikke mittäm pelkkä, ei ainak semmost mikä tapahtu akkunan takan. Suihkutta ei olk koitettu.

   Poista
 2. Leevihän ottaa rennosti, meillä ei Pena ollut ihan rentona, mutta Punkku ihaili raketteja ikkunalla eikä pelännyt yhtään paukkuja. :)

  Mä nyt urputan, mutta... Näihin teksteihin vois laittaa sen otsikon siihen kohtaan missä lukee 'Viestin otsikko' niin huomais paremmin. :D

  VastaaPoista
 3. Juu, hän o hyvä ja urputta vaa. Me olla Leevin kans meinattu et koiteta olla hiuka fiksumppi tässäki assias.

  VastaaPoista
 4. Kissojen kanssa Uusi Vuosi sujuu onneksi yleensä rennommin kuin koirien. :D Täälläkään kisut eivät välittäneet mitään paukkeesta, ei oikeastaan häirinnyt edes unia. :) Upean kultaiset silmät Leevillä tuossa kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leevi otti koko jutu oikke rauhas. Sil o vissi ollus sem pualest hyvä nuarus. .

   Poista