lauantai 1. huhtikuuta 2017

Keväsemppä oloTämmönen keväsempi aika saa joskus hiuka innostuma. Olttin tosa joku aika takaperi ukon kans hiukam paserul, ku oli nii nätti keli. Enkä muute menny heti sisäl ku lähretti hiuka oikke seikkailema. Siin oli matkan varrel tommonem puu, mihe oli oikke helppo kiivetä ja siin ku Ukko räpläs jotta ... ai ni nes sano sitä puhelimeks, ni mull oli hyvä aika kiivetä sihem puuhu. Sit ku Ukko huamas, ni se rupes kyselemä, et eik passais tuilla ales päi. Ja ,mää tykkäsin kans, et ei se mikkä huano ajatus ol. No ensiks mää hiukan katteli ja sit rupesi menemä alespäi. Se pahukse naru kun täyty joka paikas olla, ni meinas ruveta hiuka haittama, mut Ukko oli juani. Ku mää olin tarppeks liki, ni se otti mun syli ja irrotti se naru ja mul oli piäne aikka semmone meininki, et ny mää mene, mut mihe siit sit men kun toinem pitä valjaist kiine ja se naruki saatti uurestas aika pian kiine.
Ole mää muissakim puis hiukan käyny iha vaan treenamisen tähre ja sit o lysti kattok ku Ukol o melkke vesi silmis ,ku se kehu et kui hyvi hänen kattis ossa puuhu mennä. Hänen kattis. Akka mun siält  josta merkilisest ppaikas kävi sillom puhumas ulos ja sen kans mää sit olenki hiukam pehmiämnpi.

Mul o yks aika hyvä koirakaveriki. Se nimi o joku Figotaik sinnep päi. En ol oikken tarkka selvaä saan. Kyl se Kellyki, mist o joskus juttu ollu oikke sortin kaveri olis visssi mut se hiuka ujo. Toi Figo tule miälelläs morjestama ja sit me hiuka aim pruukata nuuski ja semmone o oikkiastas aika mukava. Mää meinan ku on tommonen kaveri. Kyl täsä ain jottan touhumist onki, mut kum pakka toi kiiru pääl ja sen tähre olla hiuka laiskoi tämä jutun kans.

8 kommenttia:

 1. Sinun pitää hioa vielä taktiikkaa karkaamisesta. Minä olen monta kertaa yrittänyt puun ja tiheiden pensaiden kanssa samaa temppua; tulo eri kautta kuin meno ja kun emäntä irroittaa narua jumista ja ottaa toisen pään pois valjaista, niin karkuun.. no en minäkään ole VIELÄ onnistunut - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyl semmonenki o miäles ollu. Mut toi Ukkoki o semmone, et se tuppa ain vaa roikkuma siin narum pääs, murta ei tiärä, vaik joskus onnistais

   Poista
 2. Ei muuten kannata Leevi lähtee juoksentelee mihkään yksinään ku sit ei saa mistään sapuskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossaki on kyl hiukam perä. O meina hiukan kokemust siit, et kummost sillo on kun tekis miäli mennäs sisäl ku om pimiä ja märkä ja vilu. kävi tosa kerra niinki, ku Akka ei huamannu ja mää meinasi iham pikimltäs kävästä.

   Poista
 3. Ohoh, oletpa sä korkealla! Mutta tosiaan, älä livahda karkuun, suuri maailma ei ole kiva paikka pienelle eikä vahän isommallekaan kissalle.
  Kivan näköinen kaveri sulla, vähän kuin lammas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyl se o iha mukava tyyppi. Tääl asu lähel toine samalaine ja seki o aika mukava. Se o vähä niin ton kiippremisen kans, et ei sitä' ain huamak kui ylhäl ollan ku siäl on kumminki aika mukava... Em mää ny oikke meinakka mihenkkä lähtek, ku se huusholli o aika mukavan kuiva ja lämmin.

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ollaanpa sitä käyty korkealla, huhuh! Vähemmästäkin huippaa. :D

  VastaaPoista