maanantai 6. maaliskuuta 2017

Ei tämä katti mittäm palennu

Nyt ruppe kelppaman tääl ulkonaki

Eile ukko keksis, et kissan täyty päästä ulos. Sanos viäl, et mennäskim pikimältäs ja nii mes sit mentti. Kyl mää hiuka oli niinkun sil taval, et em mää olis niinku lähteny, mut meni sit kuminki. Ja kyl sitä kattelemist siäl sit oliki. Oli mukava kurkistellap puihi, eikä varppaihinka mittä oikken kovi ottanui. Puist kuulus monelaissi piiskutuksi. Tosa mää kyl iha vaan katteli, et joku päivä täyty tuallakin poiketa.  No sit lähretti sinne misä pruukka niit muita talutettavi olla ja par mää näinki, mut aika kaukka. Ja sit ukko rupes puhelema, et täyty mennäs sisäl ku muuten kissa tukle kippiäks ku o niin kylmä. Ei mul mittä niin kylmä ollu, mut ulkon tule kamalam pia nälkä. Olek te huamannus semmost. Sit ku mää pääsin tuppa ja oli syänyt taas pussillise jotta, no oli ase aika kelvollist ja meni makkama. Sit määheräsin ku net tuliva josta ja oliva niin toimesas ku oliva ollu ulko. 

6 kommenttia:

 1. Ulkona on ollut ihana käydä viime päivinä! Oletko huomannut että aurinko lämmittää jo turkkia? - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Vois kai pihal käydä vähän useemminki, mut ei tonne pihalle uskalla, ku siellä kulkee kauheen isoja työkoneita koko ajan.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu semmost se pakka olema. Ja sit on toi, ku niitten tarttis mukamas ain olla mukan kun kun kissa lähte ulos.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Juu, antteks, et kesti vähän kauan, kun to Ukko ny on tommone...en viittis sannok ku se sentä ossa krapsutta aika hyvi.

   Poista