torstai 15. lokakuuta 2015

Leevi o aika poika leikkimä. Ja ku se kerra on kissa ja lapse tyätä, ni sihen tarvitan tyäkaluiks kaikemailma vispilöi ja tupsui ja palloiki joskus ja piän kolina kuulu, ku herra hyäkkä ja nappa kiine jonku heiluvaise. Siin mennä välil mahalles nii, et luup paukku ja tiäs mihe mallin ku saalist napata. Leevi o aika poika kiappuma sillon ku se makkavalttas orotta, et hoiretais se krahnutus ja silityshomma. Eikä siin montta kertta käsi yli seljän kerkke menemän ku ruppe hyrinä kuuluma ja sit o aikka ollap paikallas, minkä nys sit kylkke hiukan käänellä.Ja niit tyäkalui muuten tuppa kuluma, ku herra nappa kiine ja hiukan treenaskele tota raateluhomma, et ossa sit jos oikken tarvita.

Jutelttin täst hommast Leevin kans ja kaveri tuumas, et korvan takka vois kans hiukan kyhnyttä ja kääntys seljälles ja sanos, et täst sopi alotta.

4 kommenttia:

  1. Hihi, kattelin eilen, että Leevin lelut näyttää hyvin leikityiltä. :D

    VastaaPoista
  2. Vilkasta menoa! ♥ Meillä Haiku on kova raatelemaan sulkaleluja ja lelujen eliniän pidentämiseksi olen aina sormin irrottanut Haikun otteen lelusta, että leikki pääsee jatkumaan ilman sulkasatoa. :D

    VastaaPoista