lauantai 31. lokakuuta 2015

Olttin tosa pari kertta Leevin kans hiuka metäs kattelemas. Leevi oli tiätystenki remmis ja se ossaki aika mukaval taval siin kulkke. Aika paljon kaikelaist nuustamist ja ja tnkimist sial metäs olis. Se o vissi iha mukava poja miälest. Sial pääse kiippemän kivite ja kannottem pääl ja sit sial yks oikke sopiva tuulenkaato, minkä pääl tule hiuka seikkailun tapast remmin toissenkim päähän kum pujottele sitä talutusremmi sial oksatte joukos. Aika paljo voimakin tommosen kokkoses kolliroikalas o. Semmose huama sillon ku me mennäis hiuka niinku eripäi. Ei siit mittä isomppa kina tul, mut saara aika kuluma siinäki. Olis niist mettäreisuist muutama hyvä kuvaki, mut o hiukam proplemi niitte laittamises. Mää laita, vaik tonnep profili jottan täsä joku kerta. Semmonenki mukava puali toda kollis o näkyny, et se kuuntele puhelemist ja joskus teke niinku silt pyyretä.

Oli meil pari päivä takasi hiuka jännäkin, ku mää keske syämisen huamasi, et Leevi istuskele yksinäs pihal. Semmone ei ol meijäm politikkan kuulunu ollenka ja tuliki aika kiiru hakkek katti takasi. Aika helpol toi Vanhvempi Astia pojan kiines saiki ja lail oli taas iha mallillas. Kollirenttu oli huamannus saunam pualel aukinaise akkuna ja tiätystenkin täytys sit katto, et mihe siit pääse.

Juteltti näis assioist Leevin kans semmoses oikken totises meininkis ja Leevi sanos, et sit ku olla hiuka ensiks siliteltty nii jos hiuka heiluttelisis sitä tupsu, misä o niit höyheni. Teke nii  hyvä säväyksen kun tule hiuka hypellyks nii, et siin sohvam pää jos passais. Nii ja käski Leevi terveksikin toimittaman tuttavil.

Ylös kirjotti Leevin Ukko

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa olleen hyvät ulkoilut.
    Mihis se kuvien lisääminen tökkää? Pitäskö kokeilla etänä kattoo jossain välissä?

    VastaaPoista
  2. Metsälenkit on kivoja, siellä riittää tutkittavaa ja haisteltavaa ja mikä parasta, on rauhallista. :)

    Hui! Onneksi Leevi oli kiltti eikä poistunut pihasta!

    VastaaPoista