torstai 2. helmikuuta 2017

Kissa kasvatta ja koulutta

Ova ne joskus hiuka niinku sanonu, et jossa muuallaki vois olla.
Mää tykkän kumminki, et täsä o iha mukava.
Noil o aamusi joku kummallinen tapa, ku niitten täyty ihmetellät tommost juttu. Se levitettän toho, mihen kissa ei kuulema mukka sais ollenka mennä ja sit ruveta vahtama oikken tärkkiä näkösenäs. Ukko anta senttä ruakka aamul ja mun kelppa sen kupillise jälkke mennä jonkkus hiuka huilama. Mut akka tule sit kaffel ja sama juttu. Taas katellan tärkkiä näkösenäs, eikä kissa meinah huamatak kukka. No sit mää kerra meinasi, et katotas kuin käy ku mää iham pikimältäs poikke siin kiälletys paikas. No Akka marisi ja protkotti, et kissa pois pöyrält, mut ku mää oli hiukam puskenu ja hyrissy, ni ei ollu mittä väli misä kissa o. Nykysi mää sit käy Akal sanomas huamene melkke joka päivä. Ole mää joskus Ukolki sanonus siin huamenta, mut se näyttä vaa ruakakuppi ja sano, et kuuluis mennäs syämä. Kyl seki vois ilone ollak kun kissa morjesta. Ja kyl se viss hiuka onki, mut o olevanas vaa niin tomera poikka. No juu, tämmöne juttu täl kerral. Oikke mukava kaikil vaa ja niim pois päi.

5 kommenttia:

 1. Hah, mäkin meen ton paperin päälle aina makoilee, mut ihminen sit siirtää mua niin, että saa heitettyy tollasen paperisiivun mun päälle. Sitte ei oo enää kivaa.
  -Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Akka teke samal taval ja sit naura hörskyttä pääl, et mää ole mukamas hassu näköne siäl. Ja kyl se vissi ninki o, et ei tommoses paikas kukka oikke viissalt voi näyttä

   Poista
 2. Siihen KUULUU mennä makoilemaan ja hurisemaan! Ei ne niin tärkeitä juttuja ole, että ei vois vähän odottaa. Kissan paijaus ei voi odottaa :) t. Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juur oikke sanottu. Milläs tämmänem pikkune söpö ja vaatimaton kisuli pääsis assioist jyväl, jollei niite viäre vois mennä. Eikä mikkä ol nii hyvä makkamissen ku semmonem paikka mikä o hiukan kiälletty.

   Poista
 3. Ihmiset on välillä hassuja kun ne luulee, että joku paperi on tärkeämpi kuin kissan huomioiminen. Sitten pitää muistuttaa, että kumpi se tärkeämpi olikaan. :)

  VastaaPoista