perjantai 13. tammikuuta 2017

Aamul o joskus mukava

Täl viikol meil o aamusi ollu yks tommonen mukava viaras. Se o istuskellu meijän kans siin ja joskus katellut telkkari ja joskus mek katella sitä oikkem porukal, niinku sillon kun tota kuva otetti. Ei se mikkä nii mahrottoma jännä juttu ollu, mut siin oli mukava ollak, kun  toi flikka ossa kissa silittämise oikke hyvi. Meist tuliki heti silllon kaverik, ku mää oli muuttanut tähä huusholli. Oikke mukav et on kaverei.

Akka o hiuka ihmetelly yhtä juttu ja oikkiastas mää kans. Meni tosa muutama päivä, et ei kerjenny muuta ku syämä. Ain oli olevanas nälkä ja pri kertta tuli hotkituks semmonen tikkuki iha vaa yhtäkki ja Ukko sanos kerra, et se rupes pelkkämän kynsiäs. Ihan turha, mää huamasin kyl mihe se tikku loppus ja sormi alko. Oli siin se verran tota makuero. Mil ne mahtava hajuttes kans pärjätä. Ei ol mikkä ihme, et niitten täyty klotatas se veten kams. Ei niit käpäli täl kissan konstil sais milläm piretyks siivos kunnos. Ja se kissan tyyli on kumminkinj kaikem paras. Vehket o ain muka, eikä tartte mittäm paikka sen kummemmi hakke. Sen ku ruppe ja pese.

Ukko pruukka joskus sanno, et se mene hiukan´m pitkäkses,. Mahtakse tarkotta jottan tämmöst. Tämä o oikke hyvä tyyli. Sitä o lysti katrellak ku ne yrittä mennä yli ilma, et potkasi kissa. Semmonenki o oikke vaik kui hauska leikki ku makka jossan täl taval iha lötkönäs ja o se näköne, et ei kuule eikä näe, ei pal haistakka ja juur ku ne ovak kohral ni mää hyppäm pysty ja lähren kävelemä sinnek ku nekki.Hiuka semmost peljättäväist siin on kumminki se, et joi se kaatu pääl. Sillo mene kissalk kaik luup poikki.

4 kommenttia:

 1. Heeei, mä oon kans leikkiny ton tollasen pienen ihmisentapasen kanssa joskus. Mut se oli paljon pienempi silloin.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja tämä o oikke hyväntapane ja sopiva viäläkin kissan kaveriks. Met treffatti ensmäisen kerran ton kans siäl, mist mää tänne muuti. Ne laitti mus semmosse jonkulaisse, em mä oike ol varma, huilamispaikka se on kans ollu. Juu nii ku mep päästi sihe juttu minkä kans tannet tultti, nin toi aukasi sen, olkko vaik kassi ja mää kiipesi se jutu akkunal ja Akka ja Ukko protlasiva aika taval ku ne meinas, et mää lahren karkku.

   Poista
 2. Kivaa kun on lisää silityskäsiä! Taitaa myös leikki sujua? :)

  Meillä Haiku toivoo, että saisi sekin edes päivän tai pari keskittyä vain syömiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyl silittämine oikke mukava o. Ja ku ruakka saa passeliste nin kaik om paikallas

   Poista