sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Uurek kalut

Tukli tosa hiuka rehvastelluks niil uusil kupeil. Täsä ne nys sit ovak käytös. Ukko pruuttas semmosest pussist jotta aika hyvämakust mössö kupi melkken täytte ja mun tuli se pualiks  vahnkos syäryks melkken tyhjäks. Joskus mää  ole olevinas nirso. Semmosel konstil saa jotta erikoist herkku, ku Akka meina, et mää e miillä saas sitä siält kupist syäryks. Joskus voi olla hyväki jättäk kuppi jotta. Jos sattu nii, et noi lähteväs sinne misä on kasakaupal kissaruakka ja mää jää yksi kotti, ni on sit jottam pureskelemist  jos sattu et ne ei tul pian takasi ja aika tule pitkäks. Jaa mist mää tiärä, et semmonem paikka jossa o. No siit mää ole hiuka epällyk, ku ne ussen tuavak kotti aikamoisen kasan kissaruakka ja sit niil o jotta semmostaki, et niitte aika kulu. Toi kuppi o varma hyvä sit ku ruppe olema semmone ikäkolli, et niska ei oikke meina notkistu, ni ruaka on kumminki hiuka likemälttäs.

7 kommenttia:

 1. Meil ei voi kyl jättää kuppiin mitään, ku sit toinen syö sen kuitenki... Ihan kivan näköset kipot sulla.
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siin on tiätystenki semmone hyvä puali, et rauaka ei olt turham päite haissus siin kepus.

   Poista
 2. Hienot kipot ja nätti alusta! Sun kaunis turkki näkyy tuossa kans oikein hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksi vaa oikkem paljo. Täyty Akal sanno, et katto mitä meikäläisest olla sanottu. Se on tämmösel ujol nii mukava ku joku kehu

   Poista
 3. Jos Kelly poikkeis,niin kippo olis hetkessä tyhjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, mut jos viarai käviski ni nolo olis, jos tommosest kuano rypistyis. Kyl tommone hiano neiti maistellas sais, ei siin mittä.

   Poista